Σοκ στις Σέρρες: Άγριος ξυλοδαρμός δύο 15χρονων – Έξι συλλήψεις
NewsroomΈξι νεαροί συνελήφθησαν στη Νιγρίτα Σερρών, ύστερα από καταγγελία για ξυλοδαρμό που υπέστησαν δύο 15χρονοι. Το περιστατικό καταγγέλθηκε ότι έγινε το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου, ενώ τα αίτια, σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται να ήταν προσωπικές διαφορές.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι δύο 15χρονοι, ένας 16χρονος, ένας 17χρονος και δύο 19χρονοι. Οι δύο 15χρονοι, που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού, μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ ένας από αυτούς διώκεται για συνέργεια στην πράξη αυτή. Οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα, ενώ οι ενήλικες παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο, ωστόσο, πήραν αναβολή και ήρθη η κράτησή τους.
- Έκρηξη στην Πλάκα: Οι έρευνες «κλειδώνουν» στον 2ο όροφο - Τα 3 σενάρια για τη φονική διαρροή και η στατική παγίδα
- Άγιος Παντελεήμονας: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ - Καμένο βρέθηκε το ΙΧ με το Καλάσνικοφ
- Νεκρή γυναίκα από κεραυνό στην Ηλιούπολη: «Της λέγαμε "κουράγιο, έρχεται ασθενοφόρο"» - Σοκάρει μαρτυρία
- Χαμός στο ΟΑΚΑ για την Άννα Βίσση: Εμφανίστηκε αιωρούμενη - «Απόψε ήρθα εγώ στη συναυλία σας»