Ηνίοχος 2019: O «αόρατος φονιάς» πέταξε πάνω από την Ακρόπολη (vid)
NewsroomΙσχυρό μήνυμα αποτροπής και σταθερότητας εκπέμπει η Πολεμική Αεροπορία με την πολυεθνική άσκηση Ηνίοχος 2019 η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.
Με τα «μπλε» φτερά της Πολεμική Αεροπορίας και τον «αόρατο φονιά» τα F-35 στην θωράκισή του το πολυεθνικό άρμα του Ηνίοχου επελαύνει στην ελληνική επικράτεια.
Το απόγευμα της Πέμπτης (4/4) μεικτός ιταλικών F-35 πέταξαν πάνω από την Ακρόπολη δημιουργώντας εντυπωσιακές εικόνες.
Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το OPEN TV η Ελλάδα έστειλε το πρώτο στιβαρό μήνυμα από τον Ηνίοχο στην Τουρκία με τις ασκήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Λήμνο, Σαμοθράκη αλλά και την Θάσο. Από την πλευρά της η Τουρκία απάντησε με 13 παραβιάσεις από κατασκοπευτικά αεροσκάφη.
Να σημειωθεί ότι στην άσκηση συμμετέχουν οι ΗΠΑ, Ισραήλ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αλλά και η Ιταλία στέλνοντας τα καλύτερα πολεμικά αεροσκάφη τους για συμμετοχή.
- Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
- Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
- Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία