Ρόδο: Νεκρός σε τροχαίο 49χρονος μοτοσικλετιστής - Πώς έγινε το δυστύχημα
NewsroomΤραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, βρήκε σήμερα το πρωί ένας 49χρονος στη Ρόδο όταν έχασε τον έλεγχο του της δίκυκλης μηχανής μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε.
Πώς έγινε το τροχαίο
Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 7:45 το πρωί, επί της Ρόδου – Λίνδου, κοντά στη διασταύρωση Τραουνού, σύμφωνα με τη rodiaki.gr. Ο 49χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, στην κατηφόρα από Λαδικό προς Αφάντου. Η μηχανή ανετράπη με αποτέλεσμα να προσκρούσει με δύναμη στη διαχωριστική νησίδα και ο ίδιος να τραυματιστεί θανάσιμα, καταλήγοντας έτσι λίγη ώρα αργότερα.
Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά. Έρευνα για τα ακριβή δεδομένα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, διενεργεί η Τροχαία Ρόδου.
- Το φθινοπωρινό ξεκαθάρισμα με νέο τοπίο στην αντιπολίτευση και η πιο ξενέρωτη διάσπαση στην ιστορία της Αριστεράς
- Δωρεάν Παιδίατροι από τον ΕΟΠΥΥ με άδεια ιατρεία – Γιατί δεν πέτυχε ο προσωπικός γιατρός για τα παιδιά
- Στο τερέν της οικονομίας η κρισιμότερη μάχη της κυβέρνησης - Έρχονται νέα μέτρα στο δρόμο προς τις κάλπες
- Νέα ανάφλεξη στα Στενά του Ορμούζ: Πλήγματα από τις ΗΠΑ σε δεξαμενόπλοιο και στο νησί Κεσμ - Αντίποινα του Ιράν σε γειτονικές χώρες