Ελλάδα|01.04.2024 19:04

Κολωνός – Εισαγγελέας: Να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κατηγορούμενοι, πλην Μίχου

Newsroom

Την αναστολή στην εκτέλεση της ποινής ως την έφεση ζήτησαν οι συνήγοροι των 17 κατηγορουμένων για τον βιασμό της ανήλικης από τον Κολωνό. Η εισαγγελέας φαίνεται να ζήτησε να βρεθούν εκτός φυλακής, πλην του Ηλία Μίχου.

Τι ανέφερε η εισαγγελέας

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελική λειτουργός εισηγήθηκε στο ΜΟΔ να χορηγήσει ανασταλτικό στην έφεση των 15 καταδικασθέντων για τα ραντεβού της φρίκης και των δύο καταδικασθέντων για πορνογραφία.

Αν το δικαστήριο αποδεχθεί την πρόταση, πλην του Ηλία Μίχου και του καταδικασμένου ως δεύτερου μαστροπού, του αποκαλούμενου Μιχάλη , οι υπόλοιποι καταδικασθέντες για την σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης, θα βρεθούν εκτός φυλακής.

Η τελική ποινή του Μίχου

Το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι με τις συγχωνεύσεις των ποινών, ο Μίχος έχει τελική ποινή ισόβια και κάθειρξη 27 ετών, με εκτιτέα τα 20. Στον αποκαλούμενο «Μιχάλη» επιβλήθηκε με τη συγχώνευση συνολική ποινή κάθειρξης 18 ετών.

Σημειώνεται ότι στη μητέρα της 12χρονης, το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 μηνών, κάτι που σημαίνει ότι σε λίγες ώρες θα είναι ελεύθερη.

μαστροπόςανήλικηβιασμόςΚολωνόςειδήσεις τώρα