Ελλάδα|02.04.2024 16:51

Άγιοι Ανάργυροι: Πώς έμαθαν οι γονείς της 28χρονης τα τραγικά νέα – Η «συγγνώμη» του πατέρα του δράστη

Newsroom

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς της 28χρονης που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 39χρονο σύντροφό της χθες (1/4) το βράδυ έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν και οι ίδιοι, έμαθαν για τη γυναικοκτονία από τα μέσα ενημέρωσης, σχεδόν 12 ώρες μετά. Συγκεκριμένα οι συγγενείς ενημέρωσαν τους γονείς της άτυχης κοπέλας. Ο πατέρας της 28χρονης ανυποψίαστος όταν ρωτήθηκε αν είναι συγγενής με την κοπέλα ρώτησε το μικρό της όνομα και όταν συνειδητοποίησε ότι είναι η κόρη του έχασε την γη κάτω από τα πόδια του.

«Θα της τηλεφωνούσε σήμερα το πρωί»

Ο πατέρας της 28χρονης ενημερώθηκε για το έγκλημα χθες το βράδυ αλλά δεν σκέφτηκε ότι είναι το παιδί του και δεν της τηλεφώνησε. Θα της τηλεφωνούσε σήμερα το πρωί, όπως ανέφερε ο ίδιος. Επίσης, χρειάστηκε η μεσολάβηση δημοσιογράφου προκειμένου να καταφέρει ο τραγικός πατέρας να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Το θύμα κατήγγειλε το 2020 τον δράστη για βιαιοπραγία και βιασμό

Η άτυχη 28χρονη είχε καταγγείλει το 2020 τον πρώην σύντροφό της για βιαιοπραγία και βιασμό, ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα. Η μητέρα της κοπέλας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την παρότρυνε εδώ και πολύ καιρό να απομακρυνθεί από τον άνδρα. Το ζευγάρι είχε χωρίσει, όμως έκτοτε ο φερόμενος ως δράστης δεν έπαψε να παρενοχλεί το θύμα.

«Η κόρη μου τα είχε με αυτό το απόβρασμα»

Ο πατέρας της 28χρονης κοπέλας ξέσπασε στο Star αποκαλώντας τον δράστη «απόβρασμα». «Η κόρη μου τα είχε με αυτό το απόβρασμα, τον τεμπέλη. Τον τάιζε. Δεν μου το είχε πει ποτέ η κόρη μου πως την χτυπούσε γιατί θα πήγαινα να τον δείρω. Η μάνα της μου το είχε πει εμπιστευτικά» ανέφερε σχετικά και πρόσθεσε: «Σκεφτόταν να δουλέψει σε νηπιαγωγείο. Είχε σπουδάσει παιδαγωγικά. Το παιδί μου ήταν άγγελος. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Δεν ξέρω γιατί δεν μου τα είπε όλα αυτά το κορίτσι μου. Ανέβαζαν μαζί διάφορα για να μην καταλάβω κάτι».

«Τη χτύπαγε πολλές φορές»

«Δεν μου άρεσε σαν άνθρωπος» ανέφερε από την πλευρά της η γιαγιά του θύματος. Μάλιστα όπως προσθέτει: «Τη χτύπαγε πολλές φορές απ' ό,τι έμαθα. Δεν ξέρω τι έγινε. Μένανε μαζί. Κάπου κάπου ερχόταν εδώ. Εγώ τα μεγάλωσα και τα δύο. Και το λύκειο εδώ το έβγαλαν. Δεν μπόρεσε να πιάσει δουλειά σε παιδικό σταθμό. Τώρα τελευταία ήρθε για να μείνει εδώ και ξαναέφυγε».

Η «συγγνώμη» από τον πατέρα του δράστη

Συγγνώμη από την οικογένεια του 28χρονου θύματος, ζήτησε ο πατέρας του 39χρονου ο οποίος δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του στους Αγίους Αναργύρους. Συγκριμένα μίλησε στο Star και ανέφερε «έχω να πω πολλά συγγνώμη στην οικογένεια της κοπέλας. Την είχα σαν κόρη μου, την λάτρευα». «Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο γιος μου. Δεν ξέρω τίποτα» πρόσθεσε χωρίς να προχωρήσει σε άλλες λεπτομέρειες.

ειδήσειςδολοφονίαπεριπολικόγυναικοκτονίαειδήσεις τώραΆγιοι Ανάργυροιαστυνομικοί