Ελλάδα|04.04.2024 08:47

Σοκ στην Κέρκυρα μετά τον άγριο καυγά ανήλικων με μαχαιρώματα: Δείτε βίντεο

Newsroom

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στο Σαρόκο της Κέρκυρας έπειτα από την άγρια συμπλοκή μεταξύ ανήλικων, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 4 άτομα.

Δεν διατρέχουν κίνδυνο οι τραυματίες

Πρόκειται για τους Ρ.Α., ετών 17, θύτη του μαχαιρώματος και τους Χ.Ι., 14 ετών και Λ.Κ., 17 ετών που δέχθηκαν τα χτυπήματα, ενώ ο Ρ.Σ. ήταν απλά περαστικός που προσπάθησε να χωρίσει τους εμπλεκόμενους.

Η έρευνά για τα αίτια της επίθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη με τις Αρχές να αποδίδουν σε ερωτικά τα κίνητρα του καβγά, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο δράστης θα κληθεί σε απολογία με τη διαδικασία του αυτοφόρου, ή θα οριστεί τακτική δικασίμος.

Τόσο ο 17χρονος όσο και οι υπόλοιποι τραυματίες δεν διατρέχουν κίνδυνο, αλλά παραμένουν στο νοσοκομείο. Ο 49χρονος Ιταλός που δέχθηκε επιφανειακή μαχαιριά όταν απλά πήγε να χωρίσει τα παιδιά από τη συμπλοκή πήρε εξιτήριο. Στο νοσοκομείο φρουρούμενος βρίσκεται και ο δράστης.

Ερωτικό το κίνητρο πριν τη συμπλοκή

Σύμφωνα με το corfupress, ο 17χρονος Ρ.Α., θύτης του μαχαιρώματος, είχε σχέση με την αδελφή του 14χρονου Χ.Ι. Για άγνωστο λόγο (διερευνάται αν υπήρξε ραντεβού ξεκαθαρίσματος λογαριασμού), ο Ρ.Α. συναντήθηκε με τους Χ.Ι. και Λ.Κ. που ήταν παρέα και με άλλα παιδιά στο Σαρόκο, όταν ο Ρ.Α. επιτέθηκε φραστικά στην παρέα αυτή. Ακολούθησε συμπλοκή με χτυπήματα κατά του Ρ.Α., με τον τελευταίο να βγάζει από την τσέπη του αιχμηρό αντικείμενο τύπου σουγιά καταφέρνοντας πολλαπλά χτυπήματα σε μηρό, πλευρά και χέρια στους Χ.Ι. και Λ.Κ., με ένα από αυτά να βρίσκει στο πόδι τον Ρ.Σ. που πήγε να τους χωρίσει.

Ο 17χρονος θύτης τράπηκε αμέσως σε φυγή, όταν είδε ότι μαχαίρωσε τους δύο επίσης ανήλικους ενώ έσπευσαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους τραυματίες εκτός κινδύνου και τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο.

Μετά από έρευνες της ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη περίπου 45 λεπτά μετά το περιστατικό σε άλλο σημείο της πόλης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η κόντρα προϋπήρχε εδώ και μερικές εβδομάδες.

ανήλικοιειδήσεις τώραΚέρκυρακαυγάς