Ελλάδα|04.04.2024 12:33

Άγιοι Ανάργυροι: Θρήνος στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
EUROKINISSI
EUROKINISSI
EUROKINISSI
EUROKINISSI
EUROKINISSI

Το δύσκολο τελευταίο τελευταίο «αντίο» λένε συγγενείς και φίλοι στην 28χρονη Κυριακή Γρίβα, η οποία κηδεύεται στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου, στα Άνω Λιόσια.

Κατέρρευσε η μητέρα της αδικοχαμένης 

Το κλίμα στην εκκλησία είναι πολύ βαρύ και οι αγαπημένοι της λύγισαν όταν την αντίκρισαν στο φέρετρο, ντυμένη νύφη, ως είθισται.

Σύμφωνα με το Star, τραγική φιγούρα είναι η μητέρα της, η οποία μόλις έφτασε το λευκό φέρετρο με την Κυριακή, κατέρρευσε.

«Ήταν ένας άγγελος» 

«Σήμερα γράφεται ο τραγικός επίλογος, όχι μόνο για την Κυριακή, αλλά και για κάθε Κυριακή που είχε όνειρα στη ζωή της και της τα στέρησε κάποιος που είχε αγαπήσει», δήλωσε η ξαδέλφη της 28χρονης.

Σε τραγική κατάσταση και ο πατριός της, ο οποίος χαρακτήρισε την Κυριακή έναν άγγελο.  «Ήταν ένας άγγελος, ένα παιδί γεμάτο καλοσύνη, ένας προικισμένος άνθρωπος. Δε μας τον κακολογούσε, μπορεί να ντρεπόταν, να φοβόταν. Αν μου το είχε πει θα τον είχαν βουτήξει κι εγώ κι ο πατέρας της», είπε.

Στη δικαιοσύνη ο δράστης 

Σημειώνεται πως σήμερα οδηγείται στην ανακρίτρια και ο πρώην σύντροφός της που την δολοφόνησε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, στο οποίο η άτυχη προσέφυγε για να τον καταγγείλει.

κηδείαΆγιοι Ανάργυροι