Ελλάδα|05.04.2024 17:40
Κρήτη: Στη φυλακή 74χρονοςπου είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τα εγγόνια του
NewsroomΣοκ προκαλεί η φρικτή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην Κρήτη.
Αρνείται την κατηγορία
Ειδικότερα, ηλικιωμένος, 74 ετών, σύμφωνα με το Cretalive πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Τριπόλεως αφού μετά την απολογία του στην αρμόδια ανακριτική Αρχή, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για την κακοποίηση των τεσσάρων εγγονιών του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην απολογία του ούτε αρνήθηκε, ούτε ομολόγησε. Φέρεται μόνο να είπε ότι «αν έχει διαπράξει τα αποδιδόμενα εγκλήματα, θα ήταν προτιμότερο να αυτοκτονήσει».
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, σωματικής και ψυχικής, λόγω και της χρόνιας χρήσης ουσιών που φέρεται να έκανε.
Διαβάστε ακόμη
- Ο στόχος της «γαλάζιας» αυτοδυναμίας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
- Νέο κύμα βομβαρδισμών για 6η ημέρα στο Ιράν: Οι ΗΠΑ χτύπησαν δυο γέφυρες και ένα αεροδρόμιο
- «Βράζουν» έως και στους 38 βαθμούς Κελσίου τα ελληνικά σπίτια - Τι αποκαλύπτει έρευνα της Greenpeace
- Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Μάρω Κοντού - Η επιθυμία της οικογένειας και η παράκληση στον Νικήτα Κακλαμάνη