Ελλάδα|05.04.2024 18:54

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αυτή το έχει κάνει» κατέθεσε η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη στη δίκη για Μαλένα και Ίριδα

Newsroom

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των δυο μικρότερων κοριτσιών της, Ίριδας και Μαλένας συνεχίστηκε σήμερα (5/4) με την κατάθεση της μητέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη εμφανίστηκε πεπεισμένη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ευθύνεται για τους θανάτους των εγγονιών της, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου εκδικάζεται η υπόθεση για τα δυο μικρότερα παιδιά της οικογένειας, Μαλένα και Ίριδα.

«Μέχρι και τη σύλληψή της δεν πίστευα ό,τι και να έλεγαν. Στην κατάθεσή μου, μου είπαν ότι έδωσε κεταμίνη. Τότε άρχισα να βασανίζω το μυαλό μου, αλλά με όσα έχω ακούσει εδώ, έχω άλλη εικόνα. Αυτή το έχει κάνει» ανέφερε η μάρτυρας, η οποία κατέθεσε για πρώτη φορά σε δικαστήριο.

Τι ανάφερε η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη

Όπως είπε, την πήρε τηλέφωνο η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν βρισκόταν με τη Τζωρτζινα και της ανακοίνωσε το θάνατο της Μαλένας. «Ήταν ταραγμένη. Εκείνη τη στιγμή ασχολήθηκα με την Τζωρτζίνα. Μίλησα αργότερα και με τους δυο αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ. Με τα πολλαπλά σοκ που έχω πάθει ζήτω συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ» είπε και συμπλήρωσε πως το επόμενο διάστημα ήταν δύσκολο για την οικογένεια.

«Και οι δυο δεν ήταν καλά. Και η κατηγορούμενη» ανέφερε και σημείωσε στη συνέχεια πως όταν γεννήθηκε η Ίριδα «ήταν σαν να ήταν εδώ η Μαλένα». Εκείνη την περίοδο έμαθε όμως από το ζευγάρι πως θα χωρίσει εξαιτίας της απιστίας της Ρούλας Πισπριγκου.

«Ήμουν σε μια κατάσταση ζωντανή νεκρή»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που έμαθαν το θάνατο της Ίριδας. «Χτύπησε το τηλέφωνο του γιου μου και ήταν η Δήμητρα και είπε πως το παιδί κάτι έπαθε και τον βλέπω να φεύγει γρήγορα. Μας λέει το παιδί δεν αναπνέει, κάτι έχει, ελάτε στο Καραμανδάνειο. Τρέξαμε στο Καραμανδάνειο, αλλά ήμουν σε άλλο κόσμο, είχε φύγει ένα δεύτερο παιδί. Ήμουν σε μια κατάσταση ζωντανή νεκρή έφυγε ένα δεύτερο εγγονάκι. Πήγαμε στο σπίτι. Σας μιλάω ειλικρινά, ήμουν σε μια κατάσταση… Δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι, έχω προσπαθήσει αλλά δεν υπάρχει κάτι που να είχα δει τότε και τώρα να πω να αυτό».

δικαστήριοπαιδιάΡούλα Πισπιρίγκουειδήσειςειδήσεις τώρα