Ελλάδα|05.04.2024 22:20
Ηράκλειο Κρήτης: Σοβαρό ατύχημα σε παιδική χαρά - 6χρονη έπεσε στο κενό
NewsroomΠαρολίγον τραγωδία να συμβεί να εξελιχθεί το παιχνίδι σε παιδική χαρά για ένα εξάχρονο κοριτσάκι στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το χρονικό
Σύμφωνα με το cretapost, το εξάχρονο παιδί με τις φίλες του έπαιζε το απόγευμα της Παρασκευής στην παιδική χαρά κοντά στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, απέναντι από το άγαλμα του Βενιζέλου.
Ενώ βρισκόταν σε ένα ψηλό ξύλινο πύργο, ξαφνικά έφυγε από το πλάι ένα σίδερο, συνέπεια να βρεθεί στο κενό.
Έντρομη η μητέρα του, αλλά και άλλοι γονείς που βρίσκονταν εκεί, έτρεξαν για τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο από το «Χαμόγελο του Παιδιού», που μετέφερε την 6χρονη στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Διαβάστε ακόμη
- Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
- «Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου