Ελλάδα|05.04.2024 22:20
Ηράκλειο Κρήτης: Σοβαρό ατύχημα σε παιδική χαρά - 6χρονη έπεσε στο κενό
NewsroomΠαρολίγον τραγωδία να συμβεί να εξελιχθεί το παιχνίδι σε παιδική χαρά για ένα εξάχρονο κοριτσάκι στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το χρονικό
Σύμφωνα με το cretapost, το εξάχρονο παιδί με τις φίλες του έπαιζε το απόγευμα της Παρασκευής στην παιδική χαρά κοντά στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, απέναντι από το άγαλμα του Βενιζέλου.
Ενώ βρισκόταν σε ένα ψηλό ξύλινο πύργο, ξαφνικά έφυγε από το πλάι ένα σίδερο, συνέπεια να βρεθεί στο κενό.
Έντρομη η μητέρα του, αλλά και άλλοι γονείς που βρίσκονταν εκεί, έτρεξαν για τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο από το «Χαμόγελο του Παιδιού», που μετέφερε την 6χρονη στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Διαβάστε ακόμη
- «Μυρωδιά που μας έκαιγε τον λαιμό»: Φίλες που ταξίδευαν μαζί περιγράφουν τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη
- Η αρχή του τέλους για τον Τραμπ: Όταν η λαϊκή δυσαρέσκεια γίνεται κύμα ανατροπής
- Ακόμη και ιατρικές υπηρεσίες με προσφορές Black Friday - Άμεση απόσυρση των διαφημίσεων ζητά ο ΙΣΑ
- Halloween στο Γκάζι: «Τα πόδια τους έχουν σημάδια από μαστίγια» - Σοκαριστικές καταγγελίες για το βίαιο πάρτι