Ελλάδα|07.04.2024 08:00
Άγιοι Ανάργυροι: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δράστης της δολοφονίας της Κυριακής
Ευλαμπία ΡέβηΑπόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 και μισή το βράδυ, όταν ο 39χρονος, που βρισκόταν στην απομόνωση στον Κορυδαλλό, χρησιμοποίησε τις γάζες με τις οποίες ήταν τυλιγμένο το τραύμα του από τον αυτοτραυματισμό που επιχείρησε αμέσως μετά την δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. Σε δύο περίπου ώρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί του νοσοκομείου θα επιχειρήσουν να τον υποβάλουν σε αξονική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν προκληθεί βλάβες στον εγκέφαλο του.
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις