Ελλάδα|10.04.2024 10:31

Σύμη: 30χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 32χρονη στο κατάστημά της

Newsroom

Απόπειρα βιασμού από έναν 30χρονο κατήγγειλε μια 32χρονη κάτοικος Σύμης, μέσα στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας της.

Τι συνέβη 

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 9 Απριλίου αστυνομικοί μετέβησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έπειτα από κλήση, όπου και εντόπισαν την ιδιοκτήτρια να διατηρεί μερικώς τις αισθήσεις της, παρουσία θαμώνων οι οποίοι κάλεσαν τις Αρχές.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ένας 30χρονος την είχε κλειδώσει στο κατάστημά της, ενώ εκείνη του είχε ζητήσει να αποχωρήσει και αφού αρνήθηκε να φύγει, εκείνος της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Αντιστάθηκε στη σύλληψη ο δράστης 

Ο φερόμενος δράστης, σύμφωνα με την dimokratiki, επιτέθηκε και αστυνομικούς και άσκησε βία εναντίον τους κατά τη σύλληψή του. Ωστόσο, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα ενώ η 32χρονη συνοδεία φιλικών της προσώπων μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Σύμης για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Κατά την προανάκριση και υλικό που συλλέχθηκε διακριβώθηκε πως 30χρονος με την χρήση βίας αποπειράθηκε να βιάσει την 32χρονη η οποία αντιστάθηκε. Από την αστυνομία κατασχέθηκε σχετικό βιντεοληπτικό υλικό. Στην 32χρονη δόθηκε παραγγελία για εξέτασεις από αρμόδιο Ιατροδικαστή, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου.

Οδηγείται στον εισαγγελέα - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει 

Ο 30χρονος συνοδεία αστυνομικών σήμερα Τετάρτη 10 Απριλίου μεταφέρθηκε στη Ρόδο και θα οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, της παράνομης κατακράτησης, της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

ειδήσεις τώρακατάστημαΣύμηαστυνομίααπόπειρα βιασμούσύλληψη