Ελλάδα|13.04.2024 12:26

«Preppers»: Κρητικός έτοιμος για το τέλος του κόσμου! Το σπίτι του «αντέχει ακόμα και σε πύραυλο»

Newsroom

Οι Έλληνες «preppers» παρουσιάστηκαν στο ελληνικό κοινό και μίλησαν για το πώς εκπαιδεύονται και πώς προετοιμάζονται ώστε να μπορέσουν να επιζήσουν, στην περίπτωση μιας μεγάλης καταστροφής.

Είναι οι άνθρωποι που προετοιμάζονται για κάθε πιθανή καταστροφή. Άνθρωποι που δηλώνουν έτοιμοι να επιβιώσουν όταν έρθει το τέλος του κόσμου.

«Είναι καλό να προετοιμάζεσαι για κάτι, ακόμα κι αν δεν συμβεί»

Ανάμεσά τους και ένας άνδρας από το Ηράκλειο, ο Μιχάλης Καλογεράκης που παρουσίασε το σπίτι του στον ALPHA, το οποίο όπως λέει, είναι έτοιμο για οποιαδήποτε καταστροφή.

«Εδώ και 30 χρόνια το σπίτι μου είναι αυτόνομο ενεργειακά. Ο κόσμος το ξέρει ότι είμαι έτοιμος γιατί το δημοσιεύω κατά καιρούς, απλά το θεωρούν ακραίο. Είναι καλό να προετοιμάζεσαι για κάτι, ακόμα και αν δεν συμβεί. Είμαι έτοιμος για μια πυρηνική καταστροφή. Έχω προετοιμάσει όλο το σπίτι για αυτή τη δουλειά. Ιδίως το υπόγειο. Όταν επενδύονται εκατομμύρια σε κάποια όπλα, θα τα χρησιμοποιήσουν» τόνισε σχετικά.

Και συνεχίζει: «Αντέχει ακόμα και σε πύραυλο. Αν τα φτιάξεις όλα με τα χέρια σου δεν κοστίζουν. Όλα είναι θωρακισμένα, δεν περνάει και ακτινοβολία εντός του σπιτιού. Κάτι το σημαντικό είναι επίσης ένας μετρητής ακτινοβολίας για να ξέρεις πότε θα βγεις έξω».

Κρήτηειδήσεις τώρακαταφύγιοΤέλος του Κόσμουειδήσεις