Άγιοι Ανάργυροι: Τα πρώτα λόγια του γυναικοκτόνου στους ψυχιάτρους του Κορυδαλλού
NewsroomΝέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.
Σήμερα (15/4) έλαβε εξιτήριο ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας της Κυριακής, η οποία έχασε τη ζωή της έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, στο οποίο υπάρχει κάμερα για τη συνεχή επιτήρησή του.
Ο 39χρονος επιμένει στον ισχυρισμό ότι δεν θυμάται την στιγμή που επιτέθηκε με μαχαίρι στην Κυριακή Γρίβα, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, αφαιρώντας της μέσα σε λίγα λεπτά τόσο άδικα τη ζωή.
Τι υποστήριξε στους ψυχιάτρους
Μιλώντας σε ψυχιάτρους στον Κορυδαλλό, ο δράστης φέρεται να υποστήριξε πως «δεν θυμάμαι την στιγμή της επίθεσης», ενώ φέρεται να πρόσθεσε προκλητικά ότι «εγώ πάντως την Κυριακή την αγαπώ».
Οι γιατροί που τον εξέτασαν δήλωσαν πως βρίσκεται σε σύγχυση και ότι δεν αντιλαμβάνεται τις πράξεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως ότι διέπραξε την απόπειρα αυτοκτονίας εντός των φυλακών.
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες