Ελλάδα|17.04.2024 12:07
Τρίκαλα: Μαθητής υπέστη κρίση και έστειλε εκπαιδευτικό στο νοσοκομείο
NewsroomΣτο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκπαιδευτικός στα Τρίκαλα μετά από επίθεση που δέχθηκε από μαθητή, που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. Το περιστατικό συνέβη στο Ειδικό Σχολείο Τρικάλων.
Την τραυμάτισε στα πόδια
Ο μαθητής υπέστη κρίση και άρχισε να επιτίθεται στην εκπαιδευτικό η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργείο, λόγω των τραυμάτων που υπέστη στα πόδια.
Το περιστατικό επιβεβαίωσε, μιλώντας στο trikalanews.gr o διευθυντής του σχολείου, ο οποίος επεσήμανε ότι τέτοια τα συμβάντα μπορεί να προκύψουν στο πλαίσιο λειτουργίας της ειδικής εκπαιδευτικής κοινότητας.
Διαβάστε ακόμη
- Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
- Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
- Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
- «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα