Ελλάδα|17.04.2024 12:07
Τρίκαλα: Μαθητής υπέστη κρίση και έστειλε εκπαιδευτικό στο νοσοκομείο
NewsroomΣτο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκπαιδευτικός στα Τρίκαλα μετά από επίθεση που δέχθηκε από μαθητή, που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. Το περιστατικό συνέβη στο Ειδικό Σχολείο Τρικάλων.
Την τραυμάτισε στα πόδια
Ο μαθητής υπέστη κρίση και άρχισε να επιτίθεται στην εκπαιδευτικό η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργείο, λόγω των τραυμάτων που υπέστη στα πόδια.
Το περιστατικό επιβεβαίωσε, μιλώντας στο trikalanews.gr o διευθυντής του σχολείου, ο οποίος επεσήμανε ότι τέτοια τα συμβάντα μπορεί να προκύψουν στο πλαίσιο λειτουργίας της ειδικής εκπαιδευτικής κοινότητας.
Διαβάστε ακόμη
- Σε ασφυκτική πίεση, η κυβέρνηση ψάχνει διέξοδο: Τι θα πει σήμερα ο Μητσοτάκης - Βαρύ το κλίμα
- Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν πύραυλο στη Σαουδική Αραβία
- Αλλάζουν εικόνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα λεωφορεία - Έρχεται rebranding με... ζητήματα σε εκκρεμότητα
- Οι Λιβανός, Αραμπατζή, Καραμανλής και Παπακώστα που έχουν σοβαρό θέμα, οι πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο και το σενάριο για κυβέρνηση ειδικού σκοπού