Σοκαριστική καταγγελία για τα Τέμπη: «Ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη στο σταθμαρχείο»
NewsroomΜια σοκαριστική καταγγελία έκανε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στην εθνική τραγωδία των Τεμπών, ισχυριζόμενος πως την μοιραία ημέρα που έγινε το δυστύχημα, ο σταθμάρχης που είναι αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη, είχε καλέσει μια ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο.
Αναλυτικά η καταγγελία του πατέρα θυμάτων
Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή καταγγελία που ακούγεται για πρώτη φορά και η οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί για την ώρα. Συγκεκριμένα, μιλώντας στo focus fm, ο κ. Πλακιάς αναφέρει τα εξής:
«Σας είπα δύο πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Ξέρουν αυτοί ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο; Αυτός που είναι στη φυλακή. Εκείνη τη μέρα ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο. Πού είναι το παράξενο; Την έχεις δει τη φωτογραφία; Δες την για να καταλάβεις περί τίνος προσώπου πρόκειται… Πού τον έβαλαν αυτοί; Πολιτικό μέσο είχε».
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός των συλληφθέντων» - «Κουμπάρος του Ανδρουλάκη μέσα στους 14»
- Σοβαρές απειλές καταγγέλλει ο Πάσχος Μανδραβέλης: Μίλησα χθες για τον 'Φραπέ' και μου είπαν 'θα έχεις την τύχη του Καραϊβάζ'
- Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
- Στιγμές αγωνίας στη ΛΕΑ αυτοκινητόδρομου: Αστυνομικός σώζει μωρό που πνίγεται με το φαγητό του