Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 48χρονος που παρενόχλησε γυναίκα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ
NewsroomΤον δρόμο προς τη φυλακή έδειξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 48χρονο που καταδικάστηκε τελεσίδικα επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά και εξύβρισε μία νεαρή γυναίκα, μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, τον Ιούλιο του 2020. Τον έκρινε ένοχο και σε δεύτερο βαθμό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και δημόσια εξύβριση, καταδικάζοντάς τον σε φυλάκιση 11 μηνών, χωρίς να αναστείλει την ποινή του.
«Τον έχω ξαναδεί σε λεωφορείο»
«Δεν έχω καμία αμφιβολία, ήταν πολύ ξεκάθαρο το άγγιγμα. Τον έχω ξαναδεί σε λεωφορείο και στον δρόμο και τρέμω κάθε φορά στην ιδέα να τον ξανασυναντήσω. Έχω δει φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα που τον δείχνουν ως άνθρωπο που καταγγέλθηκε κι από άλλες κοπέλες για ανάλογα περιστατικά», κατέθεσε η 26χρονη (σήμερα) παθούσα.
Ο κατηγορούμενος δεν παρέστη στο δικαστήριο ούτε εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Εφόσον εντοπιστεί από την Αστυνομία θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.
- Ο Όρμπαν παραδέχτηκε την ήττα του - Ποιος είναι ο Μαγιάρ που θριάμβευσε στην Ουγγαρία
- «Αφού δεν σκοτώθηκα, παρακαλώ τον Θεό» λέει ο 18χρονος για το σοκαριστικό τροχαίο στην Αρτέμιδα
- Τραγουδιστής που βρίσκεται στην κορυφή των charts στη Βρετανία αποδεικνύεται ότι είναι AI
- Παπαγάλος κάνει κατάδυση με υποβρύχιο στις Μπαχάμες και «σπάει» το διαδίκτυο - Δείτε το viral βίντεο