Ελλάδα|19.04.2024 08:55
Βόλος: Άρπαξαν το πορτοφόλι γιαγιάς 102 ετών - Στη φυλακή αν δεν επιστρέψουν τα χρήματα
NewsroomΈξι μήνες φυλάκιση επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο του Βόλου σε δύο άνδρες που έκλεψαν χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη στην περιοχή Γαύριανη Αλμυρού.
Άρπαξαν το πορτοφόλι της
Οι δράστες μπήκαν στην αυλή του σπιτιού της γυναίκας, που είναι 102 ετών με το πρόσχημα ότι πουλούσαν παπλώματα και σεντόνια. Κάποια στιγμή κατάφερε ο ένας από τους δυο εισχωρήσει στην οικία χωρίς να γίνει αντιληπτός και κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, από όπου και έκλεψαν το πορτοφόλι της παθούσας που περιείχε 1.000€.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν λίγο αργότερα τους δύο άνδρες στην ευρύτερη περιοχή και τους συνέλαβαν. Το δικαστήριο επέβαλε τέλος, η έφεση να έχει αναστέλλουσα μορφή μόνο εάν επιστρέψουν το ποσό των 1.000€ στην παθούσα, σύμφωνα με το thenewspaper.
Διαβάστε ακόμη
- Η Τούμπα αποχαιρέτησε τα παιδιά της: Το σπαρακτικό «αντίο» με πυρσούς και συνθήματα
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: Καθαρή πρωτιά ΝΔ και δεύτερη θέση για Πλευση Ελευθερίας - Τι λένε οι πολίτες για το κόμμα Καρυστιανου
- Η πρώτη αντίδραση Ζελένσκι για την κατάπαυση πυρός μίας εβδομάδας - Το μήνυμα που στέλνει στη Ρωσία
- Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Πέθανε 5χρονος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του