Δολοφονία αστυνομικού στου Ρέντη: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. – Δεκάδες συλλήψεις
Ελευθερία ΣπυράκηΣε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό των ΜΑΤ, Γιώργο Λυγγερίδη, με ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη. Η επιχείρηση ξεκίνησε από τα ξημερώματα της Δευτέρας με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν στοχευμένες εφόδους σε σπίτια.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί, έπειτα από εντάλματα από τον ανακριτή, προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις ατόμων που φέρονται να έχουν άμεση σχέση με τη δολοφονία του αστυνομικού από τη ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων.
Εκτός από σπίτια, ερευνώνται από τις Αρχές και άλλοι χώροι που σχετίζονται με άτομα που εμπλέκονται με το οπαδικό κίνημα. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα για να τους αποδοθούν οι σχετικές κατηγορίες.
Το χρονικό της δολοφονίας του Λυγγερίδη στου Ρέντη
Ο Γιώργος Λυγγερίδης έφυγε από τη ζωή στις 27 Δεκεμβρίου, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε για 20 ημέρες, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του.
Ο 31χρονος είχε δεχθεί ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό του Ρέντη, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι «αιωνίων», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, για το League Cup.
- «Χάνουμε τα μαθήματά μας για να σας διδάξουμε»: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί
- «Δεν είχαμε λεφτά για κηδεία»: Συνελήφθησαν τα αδέλφια που έθαψαν τη μητέρα τους σε χωράφι - Τι είπαν
- «Είμαι ο Ζάμπι, με λένε "μαύρο"»: Συγκλονιστική μαρτυρία μαθητή από το Πακιστάν για τον ρατσισμό και τα διαλυμένα σχολεία
- Gorila Killer: Ο κατά συρροή δολοφόνος που εμφανιζόταν ως υποψήφιος ενοικιαστής και στραγγάλιζε τα θύματά του