Πέθανε ο δημοσιογράφος Μανώλης Σπανάκος
NewsroomΠέθανε, σε ηλικία 66 ετών ο δημοσιογράφος Μανώλης Σπανάκος, μετά από σύντομη ασθένεια, όπως ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ.
Η επαγγελματική του πορεία
Ο Μανώλης Σπανάκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Με τη δημοσιογραφία ασχολήθηκε στην αρχή ευκαιριακά έως ότου προσλήφθηκε, τον Ιανουάριο του 1990, ως συντάκτης ύλης στην εφημερίδα «Έθνος».
Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Espresso», «Traffic», «Ελεύθερος Τύπος» και τα τελευταία χρόνια στον Τύπο της Κηφισιάς.
Στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το τελευταίο «αντίο» την Τρίτη
Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ: «Ο Μανώλης Σπανάκος υπήρξε ένας συνάδελφος που εργάστηκε άοκνα και με ήθος ενώ είχε πάντοτε άψογη συναδελφική συμπεριφορά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους, τους φίλους και κυρίως τους δύο γιους του καλού συναδέλφου.
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός θα δοθεί αύριο Τρίτη, 23 Απριλίου στις 15:30 στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας».
- Ο Τραμπ λέει ότι δεν μπλοφάρει: «100% έτοιμοι για δασμούς» στην Ευρώπη που διαφωνεί για τη Γροιλανδία
- Καρυστιανού: Η χθεσινή απάντησή μου στο θέμα των αμβλώσεων διαστρεβλώθηκε σκοπίμως
- Κρατούμενος της ICE νεκρός σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - Εξετάζεται ως «πιθανή αυτοκτονία»
- Το αδιανόητο γκολ του Μπάμπη Κωστούλα με ανάποδο ψαλίδι! Αποθέωση από Τιερί Ανρί και Premier League