Ελλάδα|28.04.2024 21:55
Τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας με ανατροπή νταλίκας: Έκλεισε το ένα ρεύμα
NewsroomΤροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της Κυριακής.
Εξαιτίας του τροχαίου με τη νταλίκα στην Αθηνών – Λαμίας έχει κλείσει η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα.
Όπως μεταδίδει το Lamiareport.gr, οι οδηγοί που κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων και οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει τραυματισμός
Διαβάστε ακόμη
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς