Ελλάδα|02.05.2024 10:37

Τροχαίο στην Πειραιώς: Πώς έγινε το σοβαρό ατύχημα - «Δεν τους είδα»

Newsroom

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Πειραιώς όταν ΙΧ παρέσυρε πέντε άτομα, δύο ενήλικες και τρία παιδιά, ένα από τα οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση.

Πώς έγινε το τροχαίο

Το ατύχημα έγινε στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Jumbo στον Πειραιά. Το ένα από τα τρία παιδιά, 5 ετών τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο «Τζάνειο» όπου διασωληνώθηκε και από εκεί να διακομισθεί στο «Παίδων». Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του έγινε ΚΑΡΠΑ στον δρόμο, πριν φτάσει το ασθενοφόρο. Στο «Παίδων» διακομίστηκαν και τα άλλα δύο ανήλικα, ηλικίας 10 και 8 ετών ενώ οι δύο ενήλικες γυναίκες νοσηλεύονται στον «Ερυθρό Σταυρό».

Ο οδηγός συνελήφθη και κρατείται στην Τροχαία Πειραιώς, η οποία έχει αναλάβει την προανάκριση για το αιματηρό τροχαίο ατύχημα. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είδε την παρέα των πεζών.

Τι είπε ο οδηγός

Ο 26χρονος οδηγός που συνελήφθη και κρατείται στην Τροχαία Πειραιώς, η οποία έχει αναλάβει την προανάκριση του ΙΧ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν τους είδε και βρίσκεται υπό κράτηση. 

Λόγω του σοβαρού τροχαίου η αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πειραιώς από το ύψος της ΕΛΑΪΣ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. 

Στο σημείο που έγινε το τροχαίο δεν υπάρχει διάβαση πεζών, η οποία απέχει περίπου 50 μέτρα. Επίσης ο ασφαλτοτάπητας έχει στρωθεί πρόσφατα στο σημείο και ακόμα δεν έχουν γίνει οι διαγραμμίσεις.