Νίσυρος: Προφυλακιστέος ο αρχαιοφύλακας - Κατηγορείται για αποπλάνηση και απόπειρα βιασμού
NewsroomΠροφυλακιστέος, κρίθηκε νωρίς το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, ο αρχαιοφύλακας από τη Νίσυρο, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και για αγορά – κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Σε βάρος του είχαν ασκηθεί διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα πρωτοδικών Κω και της ανακρίτριας. Ο 62χρονος κρατείται στην Κω και αναμένεται να οδηγηθεί στην φυλακή.
Το χρονικό
Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία πατέρα ενός 12χρονου αγοριού στις 15 Απριλίου, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες γονέων για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση ανήλικων 10-15 χρονών.
Μετά τις καταγγελίες, ο φερόμενος δράστης, που διετέλεσε και παράγοντας στην παιδική ποδοσφαιρική ομάδα του ‘’Πολυβώτη’’, έχει παυθεί από τα καθήκοντα του, ενώ δόθηκε εντολή για τη διενέργεια διοικητικής έρευνας σε βάρος του.
- Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: «Είχαμε ενημερώσει την Εισαγγελία από το 2020»
- Υπόθεση Λίντσεϊ Κλάνσι: Πώς φτάσαμε στην «κακοδικία» για την τριπλή δολοφονία των παιδιών και τι γίνεται τώρα
- Αμερικανός ερωτεύτηκε στην Κρήτη το '85 και περίμενε 5 μέρες στην Αθήνα για μια άγνωστη: Το ραντεβού της ζωής τους
- Ρωτήσαμε το ChatGPT, το Gemini, το Claude και το DeepAI ποια 5 επαγγέλματα θα χαθούν... και ανησυχούμε