Ελλάδα|02.05.2024 20:11
Κρήτη: Θλίψη για την 26χρονη που σκοτώθηκε στον ΒΟΑΚ
NewsroomΘλίψη προκάλεσε η είδηση του τραγικού θανάτου της 26χρονης Μαρίνας Ταβλαδωράκη που έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ, ενώ ήταν συνεπιβάτιδα σε μηχανή που οδηγούσε 50χρονος οποίος είναι στην Εντατική.
Σύμφωνα με το neakriti, το νήμα της ζωής της Μαρίνας Ταβλαδωράκη κόπηκε τόσο απότομα προκαλώντας σοκ στην κοινωνία της Νέας Αλικαρνασσού ενώ το δράμα είναι ακόμη μεγαλύτερο αφού αφήνει πίσω της ορφανό ένα μικρό παιδί, ένα αγοράκι.
Η κηδεία της άτυχης νεαρής μητέρας θα γίνει τη Μεγάλη Παρασκευή στις 12:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και η ταφή της θα γίνει στο νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου στην Κρήτη.
Διαβάστε ακόμη
- Παραμένει ανοιχτή πληγή η οδική ασφάλεια: Αργή δικαιοσύνη, ποινές «χάδι» και επιζώντες που το κράτος εγκαταλείπει
- Κεντροαριστερά: Ελιγμοί και τακτικισμοί με φόντο τη «σύγκλιση» - Οι κινήσεις του ΠΑΣΟΚ και του Τσίπρα
- Επεκτείνεται το ψηφιακό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία - Ποια θα εξαιρεθούν
- Μετά 30 χρόνια και τα Ίμια ανταριάζουν ακόμα - Καταρρίφθηκε το ελικόπτερο ή κάποιους βόλευαν οι θεωρίες συνωμοσίας;