Βούλα: Δραματική έκκληση του γιου της 72χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο
NewsroomΈκκληση να εντοπιστεί ο μοτοσικλετιστής που χτύπησε την ηλικιωμένη στη Βούλα τη Μεγάλη Πέμπτη με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, απευθύνει ο γιος της 72χρονης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και περιγράφοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, με βάση και τη μαρτυρία του πατέρα του που βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του την στιγμή του τροχαίου, ο γιος της 72χρονης ανέφερε πως «πέρασαν δύο μηχανές με ιλιγγιώδη ταχύτητα και απ' όσο καταλαβαίνω η πρώτη ήταν αυτή που την έριξε κάτω και η δεύτερη ήταν αυτή που την χτύπησε».
Δραματική έκκληση του γιου της 72χρονης
«Οι γονείς μου προσπαθούσαν να περάσουν την παραλιακή, από την πλευρά της παραλίας να ανέβουν προς τα πάνω. Η μητέρα μου είχε σχεδόν διασχίσει όλο τον δρόμο, είχε φτάσει δηλαδή στην αριστερή λωρίδα, ο πατέρας μου ήταν κάποια μέτρα λίγο πιο πίσω».
«Η μητέρα και ο πατέρας μου πριν περάσουν τον δρόμο είχαν κοιτάξει και δεν φαινόταν κάποιο όχημα να πλησιάζει. Ούτε οι οδηγοί πρόλαβαν να αντιδράσουν, ούτε οι πεζοί, με την ταχύτητα που πήγαιναν οι μηχανές», σχολίασε.
Απηύθυνε έκκληση σε όποιον ήταν ενώπιον του συμβάντος να το αναφέρει προκειμένου να εντοπιστεί ο δικυκλιστής.
- Η νέα κόντρα του Δένδια με τον Μητσοτάκη, η αναβολή της μομφής που σκέφτεται το ΠΑΣΟΚ και το διάβημα της Αθήνας με την «άδεια» του Νετανιάχου
- Ζει και βασιλεύει το φακελάκι στο ΕΣΥ παρά το ιδιωτικό έργο των γιατρών - Γιατί δε μειώθηκε
- Η στρατηγική του Μαξίμου απέναντι στα νέα κόμματα- Πως διαβάζουν το νέο σκηνικό στην κυβέρνηση
- ΗΠΑ - Ιράν: Η ώρα της διπλωματίας σε έναν πόλεμο αντοχών