Παναγιώτης Χαρέλας: Θλίψη στους συνοριοφύλακες για το θάνατό του -«Θα συνεχίσουμε τους αγώνες στη μνήμη του»
NewsroomΘλίψη στάξεις των συνοριοφυλάκων προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Χαρέλα, σε ηλικία 51 ετών στο χωριό του στη Βέροια όπου βρέθηκε για να περάσει τις γιορτές του Πάσχα.
Για τον ίδιο, μίλησε ο Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, πρόεδρος Συνοριοφυλάκων Έβρου, κάνοντας λόγο για μία πολύ δύσκολη ημέρα, καθώς ήταν καθοδόν για την κηδεία του κ. Χαρέλα.
«Πέρα από μέντορας ο Παναγιώτης ήταν και φίλος. Όχι μόνο σε εμένα, αλλά σε όλους τους συναδέλφους. Πάντα ήταν στην πρώτη γραμμή. Προσωπικά δεν θα τον ξεχάσω» ανέφερε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στην τηλεόραση του OPEN, μην μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά του, και πρόσθεσε:
«Έχουμε δώσει πολλούς αγώνες και θα συνεχίσουμε για την μνήμη του να δίνουμε τους δικούς μας αγώνες. Πρέπει εμείς που μένουμε πίσω να συνεχίσουμε. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο, αλλά θα τα καταφέρουμε για τον Παναγιώτη μας. Είμαι συγκλονισμένος. Θα σταθούμε στην οικογένειά του, στα παιδιά του και στην γυναίκα του».
- Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
- Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
- Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
- Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες