Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων
Ήταν πατέρας τριών παιδιών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 51 ετών άφησε ξαφνικά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βέροια τη Μεγάλη Παρασκευή, από τους οικείους του από ανακοπή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Όπως έγινε γνωστό, ο 51χρονος είπε στην οικογένειά του πως δεν θα έρθει στην Ακολουθία της Μεγάλης Παρασκευής και ότι θα κάτσει να ξαπλώσει. Όταν γύρισαν, τον βρήκαν νεκρό.
Βρισκόταν στο σπίτι λόγω των αργιών του Πάσχα για να τις περάσει με την οικογένειά του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, η είδηση του θανάτου του που έγινε γνωστή μεταξύ των συναδέλφων του, που βρισκόταν σε εντεταλμένη υπηρεσία στα μέτρα του Επιταφίου, έχει σοκάρει την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.
Ο Παναγιώτης Χαρέλας ήταν παντρεμένος με αστυνομικό, με την οποία είχαν τρία παιδιά.
«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε»: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια
«Ναι στον διάλογο, αλλά με μπλόκα»: Αντιδράσεις αγροτών για τη συνάντηση στην Επανομή Θεσσαλονίκης
Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από τα 11 μποφόρ και το ψύχος
Ανατροπή στο Spotify: Το «Snowman» της Sia εκθρόνισε το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



