Ελλάδα|05.05.2024 21:46
Βόλος: Εθελοντές απεγκλώβισαν καρχαριοειδές 3,5 μέτρων που παγιδεύτηκε σε αγωγό
NewsroomΑναστάτωση επικράτησε στο Λιμάνι του Βόλου, όταν περαστικοί διαπίστωσαν την Κυριακή του Πάσχα ότι ένα καρχαριοειδές μήκους 3,5 μέτρων είχε εγκλωβιστεί σε αγωγό ομβρίων.
«Πασχαλινή καλή πράξη»
Μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να πιάσουν το ψάρι από την ουρά και να το τραβήξουν έξω.
«Καταφέραμε εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων να το πιάσουμε από την ουρά και σιγά σιγά να το τραβήξουμε έξω και να το προσανατολισούμε για να μπορέσει να φύγει στα ανοικτά. Πασχαλινή Καλή μας Πράξη», επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της λέσχης Βασίλης Ηλιόπουλος και επισύναψε φωτογραφίες και βίντεο που τους δείχνει επί το έργον.
Διαβάστε ακόμη
- «Καμπανάκι» ΟΣΕ για το τμήμα ΣΚΑ - Οινόη: Ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός θραύσεων - Συνεχείς οι βλάβες και οι καθυστερήσεις στον Προαστιακό
- «Θύελλα» αντιδράσεων για τον Νίκο Παππά - Το παρασκήνιο της διαγραφής και το χρονικό με την επίθεση σε δημοσιογράφο
- Στα «κάγκελα» οι αγρότες: Μήνυμα κλιμάκωσης στέλνουν από τα μπλόκα - Κρίσιμη σύσκεψη στις Σέρρες
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η «καρδιά» της Ελλάδας χτυπά στο ναυπηγείο του Λοριάν