Επίθεση σκύλου σε 6χρονη: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας – Η κατάσταση της υγείας της
NewsroomΣοβαρά τραυματίστηκε κορίτσι 6 ετών μετά από επίθεση που δέχτηκε από σκύλο στην Υάμεια του Δήμου Πύλου – Νέστορος, το οποίο μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στην Καλαμάτα.
Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε:«Επιτέθηκε ένα αδέσποτο σκυλί στο παιδάκι. Δυστυχώς ήμασταν λίγο μακριά, δεν προλάβαμε να το διώξουμε ή να αντιδράσουμε εγκαίρως να γλιτώσουμε την επίθεση. Στην περιοχή μας γενικά έχει αρκετά αδέσποτα. Υπάρχουν αδέσποτα σκυλάκια».
«Πλησίασα το παιδί, έσπρωξα τον σκύλο, έφυγε ο σκύλος μακριά. Δεν ξέρω καν που έχει πάει τώρα. Έχει τραύματα στο προσωπάκι του το παιδάκι. Είναι ασφαλής το παιδάκι», ανέφερε. «Οικογενειακοί φίλοι είμαστε πλέον, παίζουν τα παιδιά μας μαζί και όταν έγινε το περιστατικό αυτό μαζί ήταν όλα τα παιδιά», είπε.
- Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το διαδίκτυο στους κάτω των 15: Οι κίνδυνοι, τα συμπτώματα απόσυρσης και η «ανακούφιση»
- Συνεδριάζει η Επιτροπή για τα κέντρα αντιγήρανσης και μακροζωίας: Στη «φάκα» του MedWatch 4 νέες ειδικότητες
- Στημένα στο ελληνικό μπάσκετ: Ο Λιόλιος, οι συλλήψεις, τα 820.000 ευρώ και οι σφοδρές αντιδράσεις
- Τζάμπα οι μπριζόλες στον Χαφτάρ, η δικαίωση του Αβραμόπουλου και το χρονόμετρο του Τσίπρα