Ελλάδα|10.05.2024 23:31
Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι φωτογράφιζαν πεζούς και συνελήφθησαν για παραβίαση προσωπικών δεδομένων
NewsroomΔύο ανήλικοι κατηγορούνται ότι φωτογράφισαν, παρά τη θέληση τους, ζευγάρι ηλικιωμένων με την εγγονή τους, την ώρα που κινούνταν πεζοί στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης, στη Θεσσαλονίκη.
Όπως καταγγέλθηκε, οι ίδιοι ανήλικοι (15 και 17,5 ετών), με καταγωγή από την Ουκρανία, εκτύπωσαν τη φωτογραφία, η οποία έφερε ένα QR code στο κάτω μέρος που παρέπεμπε σε σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Ο λόγος της φωτογράφισης
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι νεαροί φαίνεται πως θέλησαν να διαφημίσουν την σελίδα τους. Συνελήφθησαν, ωστόσο, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Διαβάστε ακόμη
- Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
- Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
- Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
- Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας