Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για τα καδρόνια που έπεσαν σε κεφάλια περαστικών στην Τσιμισκή
NewsroomΔύο συλλήψεις πραγματοποίησαν οι αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη για την πτώση καδρονιών από πολυκατοικία, στο κέντρο της πόλης προκαλώντας τον τραυματισμό δύο γυναικών, οι οποίες περνούσαν εκείνη την μπροστά από το κτίριο. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 25χρονο εργολάβο και στον 49χρονο επιβλέποντα μηχανικό.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11:00 το πρωί της Τρίτης 21 Μαΐου, στην οδό Τσιμισκή, σε οικοδομή, όπου εκτελούνταν εργασίες. Οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν, όταν έπεσαν στο κεφάλι τους καδρόνια από εργασίες στον πρώτο όροφο του κτιρίου.
Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για μη τήρηση μέτρων ασφαλείας, σωματική βλάβη από αμέλεια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, καθώς από την πτώση των αντικειμένων, υπέστη μικρές υλικές ζημιές ένα όχημα.
- Εκτός ελέγχου η φωτιά στη Βοιωτία: Συγκλονιστικές εικόνες από την πύρινη κόλαση στο Πόρτο Γερμενό - Απεγκλωβισμοί από τη θάλασσα, κάηκε πυροσβεστικό όχημα
- Πύρινος εφιάλτης σε όλη τη χώρα: Δεκάδες φωτιές, δραματικοί απεγκλωβισμοί και μαζικές εκκενώσεις
- Τα μόνιμα και τα «έκτακτα» μέτρα στήριξης: Σε ποιες ομάδες θα στοχεύει το πακέτο της ΔΕΘ
- Νέα ρωσική επίθεση στο Κίεβο με βαλλιστικούς και εννέα νεκρούς - Η άρνηση του Τραμπ στον Ζελένσκι