Παιανία: Μαζική τροφική δηλητηρίαση σε γλέντι γάμου
NewsroomΆσχημη κατάληξη είχε γλέντι γάμου στην Παιανία καθώς δεκάδες άτομα τροφική δηλητηρίαση και ορισμένα κατέληξαν στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα. Συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του πολυχώρου και ο υπεύθυνος του catering.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR ζήτησαν τη συνδρομή της Αστυνομίας για να μεταφερθούν στα νοσοκομεία της Αττικής, καθώς 11 από αυτούς παρέμειναν για νοσηλεία με βαριά συμπτώματα, από την κατανάλωση τροφίμων κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης σε κτήμα.
Έβαλαν τα φαγητά στο ψυγείο του ΑΤ - Εν αναμονή του πορίσματος
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν τα ξημερώματα να έρθουν σε επαφή με τον ΕΦΕΤ, αλλά στάθηκε αδύνατον. Έτσι, προκειμένου να μη χαθούν τα πειστήρια, μάζεψαν τρόφιμα που είχαν πετάξει στον κάδο έξω από τον πολυχώρο, τα φύλαξαν σε ψυγεία του αστυνομικού τμήματος και τα παρέδωσαν σε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και στη συνέχεια θα σταλούν στον ΕΦΕΤ, όπου θα εξεταστούν ώστε να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που προκάλεσε τη δηλητηρίαση.
Ένα από τα θύματα της δηλητηρίασης και αποκάλυψε στο STAR: «Ήταν μπουφές άρα δεν ξέρουμε τι ήταν αυτό που προκάλεσε τη δηλητηρίαση. Πήγαμε στο νοσοκομείο γιατί ο σύζυγός μου λιποθύμησε και εγώ δεν ένιωθα καλά και πολλοί άλλοι. Εύχομαι ο ένοχος να τιμωρηθεί γι’ αυτό που πάθαμε».
Η πλευρά της εταιρείας που ενοικίαζε τον χώρο για την διεξαγωγή της δεξίωσης είπε στην κάμερα του STAR: «Δεν έχουμε εμείς δικό μας catering». «Είχαν να σωρό γλυκά και τα είχανε στον ήλιο», πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές για να καταλήξουν λέγοντας: «Περιμένουμε να δούμε, δεν έχει βγει κάποιο πόρισμα ότι έχουμε εμείς την ευθύνη».
- «Έχουν ιδιοτελή στόχευση»: «Θύελλα» για τις παραλίες στην Αττική που κρίθηκαν ακατάλληλες - Ποιοι και γιατί αντιδρούν
- Φονικός καύσωνας στην Ευρώπη: Σαρώνει το φαινόμενο της υδροπληξίας - 74 θάνατοι από πνιγμό στη Γαλλία, νεκρός 6χρονος στη Γερμανία
- Βορίδης: Ελπίζω ο Σαμαράς να μην κάνει νέο κόμμα - Αντιφατική η αντιπολίτευση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Nέα αμερικανική επίθεση στο Ιράν και απειλές Τραμπ κατά της Τεχεράνης – Ιρανικά πλήγματα σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν