Ελλάδα|09.04.2019 23:01

Σύρος: Κατολίσθηση βράχων μέσα σε γήπεδο ποδοσφαίρου

Newsroom

Κατολίσθηση βράχων σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, 9 Απριλίου, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Άνω Σύρου, τρομάζοντας τους πάντες.

Ένας τεράστιος βράχος και άλλοι μικρότεροι, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός της αθλητικής εγκατάστασης και σε ύψος αρκετών μέτρων, υποχώρησαν ξαφνικά με αποτέλεσμα να βρεθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο προκαλώντας μόνον υλικές ζημιές. Τα βράχια υποχώρησαν από την πλαϊνή πλευρά του γηπέδου.

Πρόκειται για ένα όχι και τόσο συνηθισμένο φαινόμενο στη συγκεκριμένη τοποθεσία, η οποία στο παρελθόν χρησιμοποιούνταν ως παλιό λατομείο. Εκτιμάται, σύμφωνα με το cyclades24.gr, ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα του φετινού χειμώνα επηρέασαν την κατάσταση με αποτέλεσμα να γίνει το συμβάν.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το γήπεδο της Άνω Σύρου είχε κανονική χρήση όπως άλλωστε συμβαίνει καθημερινά. Μάλιστα, αργά τα απόγευμα πραγματοποιήθηκαν προπονήσεις τμημάτων υποδομής μικρών ποδοσφαιριστών και φιλικοί αγώνες.

Ευτυχώς, όταν παρουσιάστηκε το φυσικό φαινόμενο δεν υπήρχαν άνθρωποι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το γήπεδο πρόκειται να κλείσει όχι μόνο για την αποκατάσταση του προβλήματος αλλά και για να διενεργηθεί εμπεριστατωμένος έλεγχος.

Πηγή: cyclades24.gr

γήπεδοΣύροςκατολίσθηση