Ελλάδα
|
10.04.2019 15:54
Τραγωδία στην Κοζάνη: Βγήκε από το ταξί και πήδηξε από τη γέφυρα των Σερβίων
NewsroomΈνας άνδρας ηλικίας 58 ετών από την Πτολεμαΐδα έκανε βουτιά θανάτου στη λίμνη Πολυφύτου γύρω στις 11 το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας πήρε ταξί από την Πτολεμαΐδα και ζήτησε στον ταξιτζή να τον πάει στα Σέρβια.
Στο ύψος της λίμνης και συγκεκριμένα στην Αγία Βαρβάρα του ζήτησε να κατέβει και ο ταξιτζής την ώρα που αποχωρούσε τον είδε να κινείται πεζός και να προβαίνει στη μοιραία πράξη. Αμέσως ο ταξιτζής ειδοποίησε την αστυνομία και αυτομάτως ειδοποιήθηκαν οι ψαράδες της περιοχής που έβγαλαν τρία αλιευτικά σκάφη.
Δυστυχώς τον ανέσυραν νεκρό. Κάνεις δε μπορεί να γνωρίζει τις αιτίες που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη πράξη, να σημειωθεί όμως πως ο 58χρονος είχε χάσει το παιδί του σε τροχαίο ατύχημα.
Διαβάστε ακόμη
- Μπορεί να επιτευχθεί νέα συνθήκη για τον έλεγχο των πυρηνικών; Τα δεδομένα μετά τη λήξη της New Start
- Η δέσμευση των λογαριασμών Παναγόπουλου, ο μονόδρομος της «διαγραφής» από το ΠΑΣΟΚ και οι σοκαριστικές μαρτυρίες επιζώντων της Χίου
- Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη ο ΟΣΕ ξεκινά έλεγχο στα καθίσματα των τρένων - Στο μικροσκόπιο η πυραντοχή
- Η διπλή στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι στο ΠΑΣΟΚ - Σε ποια «δεξαμενή» στοχεύουν οι γαλάζιοι