Χαλκιδική: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 90χρονος που ασέλγησε σε 11χρονη
NewsroomΕλεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές του Πολυγύρου Χαλκιδικής, ο 90χρονος που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 11χρονης, στη Σάρτη του Δήμου Σιθωνίας.
Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αποφασίστηκε να του επιβληθούν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής και της απαγόρευσης προσέγγισης της ανήλικης και των γονιών της.
Ο ηλικιωμένος αρνήθηκε τις πράξεις του.
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και οι γονείς της 11χρονης την αναζητούσαν για περίπου δύο ώρες. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν συγγενείς της, ο 90χρονος ασέλγησε στο κορίτσι, το οποίο κατάφερε σε κάποια στιγμή να του ξεφύγει και να γυρίσει στο σπίτι του. Εκεί με κλάματα διηγήθηκε στην οικογένειά της, τι της συνέβη.
- Η πιο κρύα Πρωτομαγιά εδώ και 70 χρόνια στη χώρα - Άφησε... πίσω 1944 και 1987
- Σοβαρό ατύχημα σε τελετή υποδοχής αεροσκάφους στον Άραξο: Κατέρρευσε η σκάλα - Τρεις τραυματίες
- Ηράκλειο: Νεαροί μαχαίρωσαν πορτιέρη σε μπαρ επειδή... έφαγαν πόρτα - Βίντεο ντοκουμέντο
- Ιστορικό ορόσημο στο Τέξας: Φορτηγό παρέδωσε φορτίο χωρίς οδηγό - Δείτε βίντεο