Πειραιάς: Προφυλακίστηκε ο δράστης της δολοφονίας σε σούπερ μάρκετ
NewsroomΤον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός ομοεθνή του την περασμένη Παρασκευή σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά και τον τραυματισμό ενός 42χρονου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Εναντίον του ασκήθηκαν διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο την οποία τέλεσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, μεταδίδει η ΕΡΤ.
Τι ανέφερε στην απολογία του
Στην απολογία του στην 6η τακτική ανακρίτρια υποστήριξε ότι τέλεσε το έγκλημα για λόγους αντεκδίκησης και επανέλαβε όσα είχε πει στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ότι πυροβόλησε τους δύο άντρες για να εκδικηθεί για την δολοφονία του θείου του στην Τουρκία.
Μόλις ολοκλήρωσε την απολογία του ο 23χρονος άνδρας οδηγήθηκε στις φυλακές.
- Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: «Είχαμε ενημερώσει την Εισαγγελία από το 2020»
- Υπόθεση Λίντσεϊ Κλάνσι: Πώς φτάσαμε στην «κακοδικία» για την τριπλή δολοφονία των παιδιών και τι γίνεται τώρα
- Αμερικανός ερωτεύτηκε στην Κρήτη το '85 και περίμενε 5 μέρες στην Αθήνα για μια άγνωστη: Το ραντεβού της ζωής τους
- Ρωτήσαμε το ChatGPT, το Gemini, το Claude και το DeepAI ποια 5 επαγγέλματα θα χαθούν... και ανησυχούμε