Θεσσαλονίκη: 26χρονη κλείδωσε τον 7χρονο γιο της στο σπίτι για να πάει να ψωνίσει
NewsroomΓια έκθεση ανηλίκου συνελήφθη μία 26χρονη, καθώς φέρεται να κλείδωσε τον 7χρονο γιο της, στο διαμέρισμα όπου ζουν, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αποχωρώντας τον άφησε χωρίς επίβλεψη.
Η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε γύρω στις 23:30 χθες (17/6) από περιοίκους που άκουσαν τον ανήλικο να φωνάζει. Στο σημείο κλήθηκε πταισματοδίκης, ενώ κλειδαράς κατέφθασε στη συνέχεια και άνοιξε την πόρτα του σπιτιού, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Διερεύνηση των συνθηκών διαβίωσης του ανήλικου ζήτησε η Εισαγγελέας
Η 26χρονη, υπήκοος Συρίας, συνελήφθη ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις, ενώ προανακριτικά φέρεται να κατέθεσε ότι είχε πάει σε γειτονικό σούπερ μάρκετ να ψωνίσει χυμό και γάλα, αλλά κατά την επιστροφή της πέτυχε ένα αδέσποτο γατάκι το οποίο φροντίζει με τον γιο της, με συνέπεια να καθυστερήσει.
Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο με την Εισαγγελέα να ζητεί από την Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, να διερευνήσει τις συνθήκες διαβίωσης του ανήλικου.
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
- Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
- Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης