Ελλάδα|19.06.2024 11:10
Τραγωδία στην Ξάνθη: Μία νεκρή και τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο
NewsroomΤραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (18/06) στην επαρχιακή οδό Ξάνθης – Πετεινού στο ύψος της ΣΕΚΕ, καθώς προκλήθηκε θανατηφόρο τροχαίο.
Πώς έγινε το τροχαίο
Σύμφωνα με το xanthinea.gr, στο δυστύχημα ενεπλάκησαν αρχικά δύο αυτοκίνητα, τα οποία συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μια γυναίκα, 56 ετών, ενώ στη συνέχεια ένα ακόμη όχημα έπεσε πάνω τους, και προκλήθηκε και πυρκαγιά σε παρακείμενη αγροτική έκταση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του xanthinews.gr εκτός από τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της, τραυματίστηκαν ακόμη 4 άτομα, τα δύο σοβαρά.
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους τραυματίες, καθώς και την νεκρή γυναίκα, και τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
Διαβάστε ακόμη
- Αγγελική Νικολούλη στο ethnos.gr: «Αν άφηνα τον φόβο να με σταματήσει, τότε θα είχε νικήσει το σκοτάδι»
- Δεν κάνουν πίσω Τραμπ και Ισραήλ: Οι ΗΠΑ «έκαναν χάρη στον πλανήτη χτυπώντας το Ιράν» - Συναγερμός στη Βηρυτό για ισραηλινό χτύπημα
- Ράλι ανόδου στις τιμές πετρελαίου: Σε τροχιά ιστορικού υψηλού λόγω του πολέμου στο Ιράν - Τι εκτιμούν οι αναλυτές
- Aσημένιος o Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης