Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 18χρονος μετά από σφοδρό τροχαίο - Δύο τραυματίες
NewsroomΣε τραγωδία εξελίχθηκε το σφοδρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (21/6) στην Αγιά Χανιών.
Πώς έγινε η τραγωδία
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, τρία άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο, τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.
Ο ένας από τους δυο νεαρούς άνδρες, περίπου 18 ετών, είχε χάσει τις αισθήσεις του και οι γιατροί του έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση για να τον επαναφέρουν, χωρίς να καταφέρει να επανέλθει και να καταλήξει.
Σοβαρά τραύματα φέρουν τα άλλα δύο άτομα και βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς στο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Για τον απεγκλωβισμό των ατόμων έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
- Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Αβραμόπουλο από τη βελγική Δικαιοσύνη λόγω Qatargate - Τι απαντά
- Ειρωνικό «ευχαριστώ» εργαστηριακών γιατρών σε Καρποδίνη: «Παρακαταθήκη ένας κλάδος οικονομικά εξαντλημένος»
- Μπλόκο στα φθηνά δέματα από Temu και Shein: Η «τσουχτερή» αλλαγή από 1η Ιουλίου
- Εκλογές για κλάματα (ή για γέλια): Κέρδισε τη δημαρχία... χωρίς να κατέβει υποψήφιος!