Ελλάδα|01.07.2024 13:53
Ανήλικη από τη Λαμία κατέληξε στο Αγλαΐα Κυριακού μετά από κατανάλωση αλκοόλ
NewsroomΣτο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού διακομίστηκε 15χρονη από τη Λαμία, μετά από κατανάλωση αλκοόλ.
Το κορίτσι είχε βγει με φίλες της σε μπαρ της περιοχής. Καθώς έπινε το δεύτερο ποτό, άρχισε να ζαλίζεται και τελικά έχασε τις αισθήσεις της. Μάλιστα, πέφτοντας χτύπησε στο πρόσωπο.
Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα του Νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί έδωσαν εντολή να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στην Αθήνα.
Ο υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθη, σύμφωνα με το lamiareport. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 15χρονης θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες, ρίχνοντάς «φως» στο τι της προκάλεσε μέθη.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Τραμπ έκανε πράξη τις απειλές: Σε ποιες ευρωπαϊκές χώρες επιβάλλει έξτρα δασμούς λόγω Γροιλανδίας
- «Φοβόμασταν μην τουφεκίσει ο ένας τον άλλον» - Οι νέες μαρτυρίες για την άγρια δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία
- Σοκαριστικό βίντεο από Λάρνακα: Έβγαλαν τσεκούρια και όπλα δίπλα από την Αστυνομική Διεύθυνση
- Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Α’ Ημιτελικού της Ελλάδας