Ελλάδα|01.07.2024 21:45
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 29χρονος που κολυμπούσε σε παραλία
NewsroomΧωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 29χρονος το απόγευμα της Δευτέρας (1/7) από τη θαλάσσια περιοχή της Αμμόγλωσσας-Φάρου, στην παραλία Κεραμωτής, στην Καβάλα.
Στον 29χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με την μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από παρευρισκόμενους με αρνητικά αποτελέσματα.
Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από τη Λιμενική Αρχή της Κεραμωτής που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.
Διαβάστε ακόμη
- Απάτη 5 εκατ. ευρώ στον ΕΦΚΑ: Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του - Το modus operandi
- Τέμπη: «Εκείνο το βράδυ δεν λειτουργούσε τίποτα» - Συγκλονίζει ο πατέρας της Αναστασίας, Ηλίας Παπαγγελής
- Αποκάλυψη για θάνατο Μαζωνάκη: «Χτύπησαν» 4 συναγερμοί κατά την πλασμαφαίρεση - Ανοίγει το χρηματοκιβώτιο
- Από αναισθητικό νοσοκομείου... ναρκωτικό σε ηλεκτρονικά τσιγάρα: Ο εφιάλτης των «Zombie Vapes»