Λασίθι: Παραδόθηκε ο άνδρας που σκότωσε τον μπατζανάκη του με μπαλωθιές - Eίχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ
NewsroomΣτις αστυνομικές αρχές του Λασιθίου παραδόθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης ο δράστης του θανάσιμου τραυματισμού του 36χρονου μπατζανάκη του, στη διάρκεια γλεντιού σε κουρές, στο Οροπέδιο Καθαρού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο άνδρας - που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ - δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πέταξε το μοιραίο πιστόλι όταν αντιλήφθηκε την τραγωδία, σε σημείο που δεν θυμάται ακριβώς.
Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές μιλούσαν για δίκαννο κυνηγετικό όπλο, κάτι που είχε προκαλέσει εντύπωση. Ωστόσο, η πλευρά του δράστη μιλά για πιστόλι.
Τι συνέβη
Όλα ξεκίνησαν σε συγκέντρωση για κουρές στην περιοχή του Καθαρού. Η παρέα, μεταξύ των οποίων και οι δύο άνδρες, φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Κάποια στιγμή άρχισαν οι μπαλωθιές, με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου από το όπλο που κρατούσε ο μπατζανάκης του.
Ο 36χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, από την περιοχή της Κριτσάς και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου αργά το απόγευμα, ωστόσο ήταν αργά καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.
- Η σαρωτική εμφάνιση του Akyla στον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2026 - Δείτε βίντεο
- Κρήτη: Νέο βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του 21χρονου πριν την εν ψυχρώ δολοφονία του
- Ανείπωτη θλίψη στο ΝΒΑ: Πέθανε στα 29 του ο Μπράντον Κλαρκ
- Συνθήματα κατά του Ισραήλ στον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2026 - Συνελήφθη διαδηλωτής μέσα στην αρένα