Ελλάδα|08.07.2024 12:02
Αστυνομική επέμβαση για την εκκένωση υπό κατάληψη χώρου στο ΑΠΘ - Δείτε εικόνες
NewsroomΣτειλιάρια εντόπισαν οι αστυνομικοί στην επιχείρηση που πραγματοποίησαν σε υπό κατάληψη χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η επιχείρηση στο χώρο, τον οποίο ονόμαζαν οι καταληψίες Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο Ιατρικής, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού.
Διαδήλωση για την εκκένωση της κατάληψης
Κατά την αστυνομική επιχείρηση δε βρισκόταν κανένας μέσα, ενώ στο εξής θα αξιοποιηθεί από την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του ΑΠΘ.
Όπως φαίνεται ο χώρος πλέον έχει αδειάσει εντελώς, με όλα τα αντικείμενα να έχουν μετακινηθεί εκτός κτιρίου. Μέλη φοιτητικών συλλόγων και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εκκένωση της κατάληψης.
Διαβάστε ακόμη
- Το βίντεο ντοκουμέντο μέσα από τη Marfin την ώρα της επίθεσης και οι φωτογραφίες που έχει η ΕΛΑΣ
- «Κλειδώνει» ο πρώτος καύσωνας: Πού και πότε θα «χτυπήσουν» σαραντάρια - Τι λέει ο Κολυδάς
- Σοκαριστική ανακάλυψη μητέρας: Βρήκε νεκρή την κόρη της από πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι τους - Κατηγορούνται τρεις φίλοι της ανήλικης
- «Επικό» βίντεο από το καστ της Οδύσσειας: «Ραπάρουν» και εξιστορούν τα γεγονότα σε δακτυλικό εξάμετρο