Ηλεία: Ξανά στις φλόγες το σπίτι του δολοφόνου της 11χρονης στη Μυρτιά
NewsroomΈνα μήνα μετά την δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής, από την Μυρτιά, του δήμου Πύργου, το σπίτι του καθ’ ομολογία δολοφόνου της έγινε ξανά στόχος εμπρηστικής επίθεσης.
Πρόκειται για παράπηγμα που βρίσκεται μέσα στο χωριό της Μυρτιάς, το οποίο είχαν επιχειρήσει να κάψουν ξανά, την ημέρα της κηδείας της 11χρονης, ως μια πράξη αντεκδίκησης για την στυγερή δολοφονία και την απόπειρα βιασμού που διέπραξε σε βάρος της.
Στο σημείο μετέβησαν πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου που έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ το περιστατικό διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές, σύμφωνα με το patrisnews.
Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος δολοφόνος έχει μεταφερθεί στις φυλακές Γρεβενών, σε πτέρυγα κρατουμένων που έχουν διαπράξει σεξουαλικής φύσεως αδικήματα, σύμφωνα με το tempo24.news.
- Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
- Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
- Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
- Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου