Ελλάδα|11.07.2024 16:00
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πέταξαν συγγενή τους από το μπαλκόνι - 4 συλλήψεις
NewsroomΑπίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, με τέσσερα άτομα να συλλαμβάνονται με την κατηγορία πως πέταξαν συγγενή τους από το μπαλκόνι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 23:30, με το 52χρονο θύμα να πέφτει από το μπαλκόνι δευτέρου ορόφου και στη συνέχεια να μεταφέρεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Στους συλληφθέντες ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη
Σε βάρος των τεσσάρων ατόμων, ηλικίας 20, 34, 35 και 24 ετών, ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία, οπλοχρησία, φθορά ξένης περιουσίας και διατάραξη κοινής ειρήνης.
Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.
Διαβάστε ακόμη
- Pizza Fan: Η φοροδιαφυγή-μαμούθ άνω των 25 εκατ. ευρώ, το «ντου» σε 100 καταστήματα και οι 21 συλλήψεις
- Στημένα στο μπάσκετ: Μετρητά με το... τσουβάλι, σφυρίγματα α λα καρτ και αθλητικό «τσιφλίκι»
- Σχολικά δρομολόγια: Το τίμημα του κακού σχεδιασμού πληρώνουν εκατοντάδες μαθητές στην Αττική - 127 δρομολόγια στα... αζήτητα
- Το μήνυμα Μαξίμου σε Σαμαρά με Γεραπετρίτη, ο αθυρόστομος Καλογερόπουλος και η επόμενη ένταξη στο ΠΑΣΟΚ