Επεισοδιακή κηδεία στο Ηράκλειο: Βγήκαν… μαχαίρια μεταξύ συγγενών – Τι συνέβη
NewsroomΕπεισοδιακή ήταν η κηδεία ηλικιωμένης που έγινε σε χωριό του νομού Ηρακλείου, καθώς βγήκαν και τα… μαχαίρια μεταξύ συγγενών και κληρονόμων της εκλιπούσας.
Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες στην τοπική κοινωνία του χωριού, όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό, επικρατεί αναταραχή αφού συγγενείς της ηλικιωμένης γυναίκας δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν από το νεκροταφείο και άρχισαν να διαπληκτίζονται μεταξύ τους με αφορμή το οικονομικό και την κάλυψη των εξόδων της κηδείας.
Το συμβάν που… άναψε τα αίματα
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, κάποιος τράβηξε και μαχαίρι με απειλητικές διαθέσεις. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι αφορμή για τον καυγά αποτέλεσαν τα έξοδα της κηδείας καθώς δεν βρέθηκε ούτε ευρώ στο βιβλιαράκι τραπέζης της θανούσας, όπως είχαν υπολογίσει αρχικώς.
Κάποιοι θεώρησαν ότι τα χρήματα είχαν «σηκώσει» άλλοι συγγενείς για δικό τους λογαριασμό.
- «Παιδική Χαρά»: «Συγκεντρώθηκαν 42.000 ευρώ για το παιδί μου, δεν πήρα ούτε ευρώ», καταγγέλλει πατέρας
- Σφοδρά πυρά Μητσοτάκη σε Τσίπρα για την περίοδο 2015-2019: «Ποια γραμμάτια εξαργύρωσε;»
- 7 στους 10 θέλουν πολιτική αλλαγή, αλλά η ΝΔ αδιαφιλονίκητη πρώτη: Πρόβλημα της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης;
- Πότε ξεκινά ξανά ο μετροπόντικας στην Κυψέλη; Τα ανοιχτά μέτωπα και οι εκκρεμότητες