Ελλάδα|15.07.2024 12:44
Τραγωδία στα Τρίκαλα: Κύλησε το παρκαρισμένο αυτοκίνητο και σκότωσε την μητέρα του
NewsroomΑπίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε χωριό του Δήμου Πύλης, στα Τρίκαλα, με πρωταγωνιστή γνωστό αυτοδιοικητικό παράγοντα του νομού.
Τι συνέβη
Συγκεκριμένα, πληροφορίες του trikalaIN.gr, αναφέρουν πως ενώ ο άνθρωπος βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι για να δει τους γονείς του, το αυτοκίνητο του που ήταν σταθμευμένο στην αυλή σε έδαφος με κλίση, ξαφνικά κύλησε και παρέσυρε την μητέρα του που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην αυλή.
Η άτυχη γυναίκα έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι της.
Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Τρικάλων, αλλά δυστυχώς ήταν αργά καθώς είχε φύγει από τη ζωή.
Διαβάστε ακόμη
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς