Ελλάδα|30.07.2024 11:56
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 18χρονος μετά από τροχαίο - Σοβαρά τραυματίας ο πατέρας του
NewsroomΤη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε 18χρονος στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο 47χρονος πατέρας του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Το δυστύχημα συνέβη στις 9.00 το πρωί στην περιοχή Σουρωτή. Το όχημα το οποίο οδηγούσε ο 47χρονος για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε τοίχο, με συνέπεια ο 18χρονος που ήταν συνοδηγός να χάσει τη ζωή του.
Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα και πέντε Πυροσβέστες.
Διαβάστε ακόμη
- Τροχαίο στη Ρόδο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης - «Νομίζαμε ότι έκαναν κόντρες»
- «Οικογενειακή υπόθεση»: Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών και παράνομων επιδοτήσεων στο Ρέθυμνο
- Global Sumud Flotilla: 9 Έλληνες ακτιβιστές απήχθησαν - Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ και συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας
- Έρευνα «κόλαφος» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για υπεξαίρεση κονδυλίων στην Ελλάδα - Δύο δομές μεταναστών με 15πλάσιο κόστoς