Φρίκη στο Διδυμότειχο: Κρατούσε αιχμάλωτη και βίαζε τη σύντροφό του επί ένα μήνα
NewsroomΑναζητείται 32χρονος από το Διδυμότειχο, που φέρεται επί ένα μήνα να κρατούσε αιχμάλωτη, να βίαζε και να χτυπούσε τη σύντροφο του.
Η κοπέλα, που είναι επίσης, 32 ετών, μετέβη στο Α.Τ. Διδυμότειχου, φέροντας εμφανή τραύματα στο σώμα, στο πρόσωπο και στα χέρια.
Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Διδυμοτείχου για την παροχή πρώτων βοηθειών και περαιτέρω εξετάσεων.
Την κρατούσε παρά τη θέληση της από τις 10 Ιουλίου
Μετά το πέρας των εξετάσεων, κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι εδώ και έναν μήνα περίπου, από τις 10 Ιουλίου ο 32χρονος με χρήση σωματικής βίας την κρατούσε στο σπίτι του παρά τη θέλησή της, στερώντας της με αυτόν τον τρόπο την ελευθερία της, και την κακοποιούσε σεξουαλικά επανειλημμένως. Όπως, είπε τη βίασε τελευταία φορά την Παρασκευή 2 Αυγούστου.
Η 32χρονη νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Γ.Ν. Διδυμοτείχου ενώ ο δράστης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
- Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες - Τι θα κάνει η κυβέρνηση
- Το κρίσιμο πρώτο εξάμηνο του 2026: Τι θα γίνει σε ελληνοτουρκικά και Ανατολική Μεσόγειο
- Όλο και πιο ακριβά τα φάρμακα: Στο 1 δις ευρώ θα φτάσει η συμμετοχή των ασθενών έως το 2028 – Τι έδειξε μελέτη
- Το στραβοπάτημα της κυβέρνησης στους αγρότες, ο Μυλωνάκης που υποφέρει από αμνησία και ο ευρωβουλευτής Παππάς που γρονθοκόπησε δημοσιογράφο