Ελλάδα|04.08.2024 16:50
Οι πρώτες ενδείξεις για το δυστύχημα ανοιχτά του Αγίου Όρους - Τι έγινε λάθος και έχασε τη ζωή του ο ναύτης
Ελευθερία ΣπυράκηΤο χειρόφρενο φαίνεται να είχε ξεχάσει ο οδηγός του φορτηγού που κύλησε και σκότωσε 57χρονο ναύτη κατά τον απόπλου πλοίου με δρομολόγιο Ουρανούπολη - Δάφνη Αγίου Όρους, με την κοινωνία να είναι συγκλονισμένη μετά το τραγικό συμβάν.
Πώς έγινε το δυστύχημα
Ειδικότερα ο οδηγός ρουμανικής καταγωγής είχε αμελήσει να βάλει χειρόφρενο. Έτσι ένας λάθος χειρισμός από την μεριά του πλοιάρχου είχε ως αποτέλεσμα να κυλίσει ένα ελαφρύ φορτηγό και να χτυπήσει έναν 57χρονο ναύτη, ο οποίος σκοτώθηκε.
O πλοίαρχος οδηγήθηκε από τις αστυνομικές αρχές για να δώσει κατάθεση, ενώ ο άτυχος 57χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Διαβάστε ακόμη
- Το τελευταίο χειροκρότημα στη σπουδαία Μαρινέλλα: Συγκίνηση και δάκρυα στο λαϊκό προσκύνημα - Στις 14:00 η κηδεία
- Εφιάλτης με εξωσωματικές στα Κατεχόμενα: Κλινικές έδιναν λάθος σπέρμα - Η ιστορία της Λόρα και της Μπεθ
- Φράουλες και σοκολάτα - Τέσσερα σπιτικά γλυκά για το πασχαλινό και ανοιξιάτικο τραπέζι
- Πέταξαν στον Μαζωνάκη πανέρι με λουλούδια και τον πέτυχε εκεί που δεν έπρεπε